^Lap tetejére

Debreceni Cicavilág Egyesület

Gyepmesteri telepről kikerült cicák

Két civil állatvédő hölgy keresett meg minket, hogy segítsünk a gyepmesteri telepre leadott cicák kihozatalában. Szerencsére helyet tudnak biztosítani az állatoknak, mivel egyesületünk továbbra sem rendelkezik hellyel.

A Puli Állatvédő Egyesületnek köszönjük a cicák kihozatalában és szállításában a közreműködést. A tíz cica már túl van az orvosi vizsgálaton és az ivartalanításon. Jelenleg melegben lábadoznak, kicsit megszeppentek. Két kölyök cica kicsit náthás volt, ők antibiotikumos kezelést kaptak.

A cicák nagyon félősek, folyamatban van a rehabilitálásuk. Szerencsére jó étvágyúak, kíváncsiak és már elkezdtek játszani. A cicák gazdi keresők lesznek.

A kihozataluk és eddigi orvosi ellátásuk költsége 118 000 forint.

Váratlan kiadásként merült fel ez hatalmas összeg. Kérjük segítsetek, hogy ki tudjuk fizetni és más beteg vagy ivartalanításra váró cicán is tudjunk segíteni. Étel és alom adományokat is szívesen fogadunk, mert ennyi cica ellátása nem egyszerű feladat.

Számlatulajdonos: Debreceni Cicavilág Egyesület

Számlaszám: 12052705-01397637-00100001 (Raiffeisen Bank Zrt. 1054 Budapest Akadémia u. 6.).

IBAN szám: HU56 1205 2705 0139 7637 0010 0001

SWIFT kód: UBRTHUHB

Megjegyzés: Gyepis cicák

Köszönjük szépen!

Sajnos nehéz napok vannak mögöttünk. A gyepmesteri telepről kihozott cicák parvo fertőzést kaptak. Mivel a cicákat nem lehetett megérinteni, így nagyon nehezen lehet észrevenni a bajt és megfogni őket már csak az utolsó pillanatban lehetett.

Két vörös kandúrka és az egyik fekete lány átkelt a szivárványhídon. Bence és Bogi hosszú időt töltött kórházban. Ezúton is köszönjük a Netvet Állatorvos rendelő munkatársainak, hogy mindent megtettek felépülésükért. Jelenleg befogadójuknál lábadoznak, és bízunk a legjobbakban.

 

Copyright © 2013. Egy DeCi  Rights Reserved.