foto1
Kóbor macskák ivartalanításáért
foto1
Felelős állattartás
foto1
Gazdit keresünk
foto1
Ivartalanítunk
foto1
Rendezvényt szervezünk
debrecenicicavilag.hu
info@

Kitti a szemetes konténereknél egyik lábáról a másikra állt, és kérdőn nézett rám. Mondtam neki, hogy nem tudom befogadni, de hozok enni.

Nem sokkal később levittem neki az ételt. Még mindig ott állt tanácstalanul. Az eső elkezdett szitálni és nagyon hideg volt. Tudtam, hogy a nálam lévő beteg és oltatlan Lucát veszélyeztetem, ha felviszem, de nem tudtam otthagyni. Szívet markoló volt a látványa, ahogy elveszetten álldogált.

Fent a melegben és biztonságban (és teljes karanténban) fél óráig csak evett. Közben felrémlett, mintha valahol olvastam volna róla a facebookon. Szerencsére megtaláltam a történetét. Kitti egy jármű alvázában érkezett vidékről Debrecenbe. Pont egy kolóniába csöppent, akik nem nagyon örültek neki, nem fogadták be. Felvettem a kapcsolatot Magdolnával és kiderült, hogy nincs meg az eredeti gazdája. Megbeszéltük, hogy Kitti ivartalanítás után hozzájuk költözik lábadozni.

2017. november 13-án Kitti ivartalanítva és parazita mentesítve lett. Volt rajta néhány seb, azokat is lekezelték az orvosnál. Kedden megérkezett új helyére, ahol napokig csak evett és aludt. Szerencsére az ottani cicával és kutyusokkal jól megfér, így maradhat ott.

Kitti egy kedves, igazi szobacica. Ő az utcán veszélyben volt. Az a rövid idő, amit kint töltött nagyon megviselte, hosszú idő kell, hogy kiheverje. 

Figyeljetek oda kedvenceitekre, hogy ne tévedjenek el. Mi sajnos nem tudunk cicát befogadni, mert minden tagunk a hosszú évek alatt sok-sok cicával lett gazdagabb. Az új jövevény érkezése minden esetben komoly karantént igényelne, melyet mi nem tudunk megoldani. Kittit is alig 24 órára tudtam elhelyezni, ami nagyon komoly rizikót jelentet a nálam lévő cicákra nézve. Szerencsére helyes volt a döntésem. Kitti sorsa rendeződött és nálam sem lett senki beteg.

 

Nagyon sok beteg cicáról kell gondoskodnunk és sok segítségkérés érkezik ivartalanítással kapcsolatban is. Kérjük amennyiben lehetőséged van támogasd munkánkat, hogy mindenkinek segíthessünk.

Számlatulajdonos: Debreceni Cicavilág Egyesület

paypal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Számlaszám: 12052705-01397637-00100001

(Raiffeisen Bank Zrt. 1054 Budapest Akadémia u. 6.).

IBAN szám: HU56 1205 2705 0139 7637 0010 0001 

SWIFT kód: UBRTHUHB

Megjegyzés: Kassai Kitti

Adószám: 18504743-1-09

Köszönjük!

 

PayPal donate

Facebook