Gazdis ivartalanítás 2016

Gazdis ivartalanítás akciónk során 86 kupon talált gazdára. 63 cica már túl van a műtéten. 23 esetben a gazdák nem éltek a lehetőséggel. 2016. október 31-én lejárt a jelentkezési határidő. A később érkező kérelmeket nem áll módunkban elbírálni. Mindenki megértését köszönjük. Rövidesen indul 2017-es kedvezményes ivartalanításunk!

A Debreceni Cicavilág Egyesület ivartalanítási akciót hirdet „Gazdis ivartalanítás” címmel. Az akcióba gazdis cicákat lehet regisztráltatni, és nyertes pályázat esetén kedvezményesen lehet őket ivartalaníttatni a Vezér Állategészségügyi Centrumban a Debreceni Cicavilág Egyesület által kiállított kupon ellenében.

Pályázati feltételek:

- Hajdú-Bihar megye területéről várjuk a jelentkezéseket FOTÓVAL ellátva!

- csak macskákat lehet regisztráltatni

- a jelentkező vállalja, hogy az eljárásra beszállítja és utána hazaszállítja a cicáját

- csak pontosan kitöltött, valós adatokat tartalmazó regisztrációs lapokat áll módunkban elfogadni

- egy gazdi egy macskával pályázhat,

- a cica neme és életkora nem számít

- a gazdi vállalja az önrész megfizetését, ami nőstény állat esetén 7.000 Ft, kandúr esetén 3.000 Ft

 

A pályázat időtartama: 2016. 02.01. - 2016. 10. 31., vagy 50 nyertes pályázatig

Elbírálás: havonta utólag, adott hónap utolsó napjáig beérkezett pályázatok figyelembevételével 

 

 

 


 

2016. márciusban nyolc cica - négy kandúr és négy nőstény - került ivartalanításra gazdis ivartalanítási programunkon keresztül. A gazdik leginkább sérülésektől szerették volna megvédeni kedvencüket, illetve nem szerettek volna kiscicákat.

 

2016. májusban öt nőstény cica került ivartalanításra segítségünkkel. A gazdik a nem kívánt szaporulatot szerették volna elkerülni.

 

2016. júniusban folytatódott gazdis ivartalanításunk. Két fiatal nőstény cica került ivartalanításra egészségük megőrzése érdekében.

 


 

2016. júliusban 6 cica- öt nőstény és egy kandúr - került ivartalanításra. A szaporulat megelőzése mellett fontos szempont volt a házi kedvencek életminőségének javítása.

 

Négy egy éves nőstény cica ivartalanítása történt 2016. augusztusban. Volt olyan cica, aki fiatal kora ellenére már kétszer fialt. Gazdái nem szeretnének több kiscicát.

 

Hat nőstény cica ivartalanítása volt 2016. szeptemberében. Egyre többen vannak, akik nem várják meg - helyesen -, hogy fialjon a cicájuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

2016. októberben folytatódott gazdis ivartalanításunk. Tíz cica került ivartalanításra: hat kandúr és négy nőstény.

 

2016. novemberben hét cica volt ivartalanításon: négy nőstény és három kandúr. Egy idős hölgy hat nőstény cicájának kért segítséget. Róluk nincs fénykép. Négyet novemberben, kettőt decemberben vitt el ivartalanítani.

2016. decemberben 11 cica járt ivartalanításon: 10 nőstény és egy kandúr.


 2017. januárjában három cicát vittek el ivartalanítani, két kandúrt és egy nőstényt. A gazdiknak cicájuk egészsége volt a fontos.