Vidéki kolóniák ivartalanítási pályázata

A Debreceni Cicavilág Egyesület pályázatot ír ki a Hajdú-Bihar megyei - Debrecenen kívüli - települések kóbor macska állományainak ivartalanításához. Ez anyagi segítség nyújtását jelenti magánszemélyeknek vagy közösségeknek (de nem hivatalos szervezeteknek), akik kisebb-nagyobb macskakolóniát etetnek és gondoznak.

Az ivartalanítást az Egyesület állatorvosa végzi Debrecenben.Az Egyesület sem a befogásban, sem a szállításban és kiengedésben segítséget nem tud nyújtani, kizárólag az ivartalanítás anyagi részét és az esetleges szakmai tanácsadást vállalja. A pályázat 2014. november 30-ig folyamatosan beadható.

A pályázat feltételei:

1. Csak magánemberek, illetve magánemberekből álló közösség jelentkezhet

2. Az állományról a pályázatnak részletes fotódokumentációt és leírást kell tartalmaznia: számuk, nemük, koruk, egészségügyi helyzetük, mióta történik az etetésük

3. A pályázatból kizárhatók azok, akik gazdis cicákat akarnak ivartalaníttatni, illetve bármilyen módon megsértik a pályázat további feltételeit

4. A befogást majd a kiengedést fényképekkel kell igazolni

 

Elérhetőségeink:

4001 Debrecen, Pf. 142.

www.debrecenicicavilag.hu

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.