image1 image2 image3

Kérjük támogasd munkánkat, köszönjük!

Bővebben...

Türelmet kérünk!

Magyarországon, így Debrecenben és környékén is nagyon sok kóbor cica él. Szerencsére vagy sajnos nem fenyeget minket az a veszély, hogy rövidesen munka nélkül maradunk. Ivartalanítási listánkon közel száz cica szerepel. Nagyon sok bejelentés is érkezik, így bizony néhány elvet meg kellett fogalmaznunk, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni és a lehető legoptimálisabban osszuk el a beérkező adományokat.

Bővebben...

Nem mérgezés volt!

Megérkezett az Egyetem sugárúton mindenki által szeretett, Nagy Vörcsi, boncolási jelentése. Halálát szerencsére nem mérgezés okozta. Bár a körülményei hasonlóak voltak a mérgezés esetén előforduló tünetekhez, ráadásul sajnos nagyon sokan nem szeretik az ott élő cicákat, így jogosan gyaníthattuk a mérgezést. A többi cica védelmében kértük a boncolást.

Bővebben...

Elindult a Macskasztra!

Lezárult akciónk jelentkezési szakasza, ahová gondoskodó gazdik jelentkezhettek ivartalanítási kedvezményért cicájuk számára. A jelentkezési idő alatt rengeteg pályázat érkezett, azonban a követelmények alapján 16-ot talált elnökségünk értékelhetőnek (hiánytalanul kitöltött, határidőn belül érkezett, szociális helyzet indokolttá teszi), ennyien vihetik kedvencüket a Dr. Bod-Riba. A felnőtteket augusztus végégig, a kölyköket október végéig lehet a postázott kuponunk ellenében kedvezményesen ivartalaníttatni. A cicákról folyamatosan beszámolunk itt és Facebook oldalunkon is. A Gazdis ivartalanítási akciónkat szeretnénk minden évben megrendezni.

Aki szeretne megismerni minket, hamarosan találkozhat velünk a Campuson!

Impresszum

Felelős kiadó:
Lajter Amarilla Edina, a Debreceni Cicavilág Egyesület elnöke

Főszerkesztő:
Csinády Rita Veronika, a Debreceni Cicavilág Egyesület PR-managere

Alkategóriák

PayPal donate

Facebook

Luca Tanodája

NEA-UN-16-N pályázat

2019  Debreceni Cicavilág Egyesület   globbers joomla templates