image1 image2 image3

Mi is ajándékoztunk...

Egyesületünk célja a rászoruló kóbormacskák segítése. Azonban tagjaink és önkénteseink alapvetően az elesettek támogatását tartják fontosnak.

Mivel úgy gondoljuk, hogy mindenki kerülhet nehéz élethelyzetbe, és ilyenkor nagyon jól jöhet a segítség, ezért minden évben a Refomix Kft. Szávay Gyula utcai szállóját meglátogatjuk. Itt olyan hajlék nélkül élő emberek élnek, akik dolgoznak és alacsony anyagi juttatásért cserébe fedélt kapnak a fejük fölé, továbbá segítenek nekik visszaintegrálódni a társadalomba. 

Az egyesület tagjai és önkéntesei saját anyagi erőforrásukból az ott lakó tizenkilenc ember számára ajándékcsomagot állítottak össze. Igyekeztünk hasznos és különleges dolgokkal meglepni az ott lakókat, hogy szebbé tegyük a napjaikat. Természetesen nem felejtkeztünk el az ott lakó cicákról sem. A támogatásunkkal ivartalanított két cica új társat kapott Béci kandúr személyében, aki szintén otthont kereset és talált.

A csomag összeállítása során nagy segítségemre voltak mentett cicáim. A képen Menyus látható, aki nagyon szerette volna az ajándék alutasakos minőségét megvizsgálni. 

PayPal donate

Facebook

Luca Tanodája

NEA-UN-16-N pályázat

2020  Debreceni Cicavilág Egyesület   globbers joomla templates