foto1
Kóbor macskák ivartalanításáért
foto1
Felelős állattartás
foto1
Gazdit keresünk
foto1
Ivartalanítunk
foto1
Rendezvényt szervezünk
debrecenicicavilag.hu
info@

Két évvel ezelőtt megható történetben volt részünk. A Szávay Gyula utcán lévő hajléktalan szálló lakói kértek segítséget szeretet cicáik ivartalanításában.  Míg mások természetesnek veszik, hogy segítünk, ők kevéske pénzüket összekuporgatva az ivartalanítási költség egy részét megtérítették.
Akkor úgy döntöttünk, hogy Karácsonykor meglátogatjuk őket és ajándékkal kedveskedünk nekik. Nagyon megható volt, amilyen szeretettel gondoskodnak a két cicáról. Finomabbnál finomabb falatokkal kényeztetik őket és természetesen bent alszanak a cicák. Tavaly a látogatásunkat megismételtük, és hasonló élményben volt részünk.

Idén, amikor a Debreceni Bike Maffia megkeresett minket örömmel segítettünk hajlék nélkül élő emberek cicáinak ivartalanításában. Eddig nyolc nőstény cicát ivartalanítottunk, volt akit kezelni is kellett bőrbetegsége miatt. A projekt nem zárult le, 7-8 cica vár még ivartalanításra.

Köszönjük mindenkinek, aki bekapcsolódott az adománygyűjtésbe és adományával segítette, hogy szebbé tegyük számukra a karácsonyt. A szállón élő 19 fő részére készítettünk karácsonyi csomagot, valamint 4 zsák ruhát vittünk el nekik. Az ott élő cicákról és kutyusról sem felejtkeztünk el természetesen.

Imrét, aki az erőben él és hat cicáról gondoskodik egy szép nagy élelem csomaggal leptük meg és a cicáknak vittünk tápot. Az egyik cicának, akinek bőrbetegsége volt és ezt most kiújult vittünk gyógyszert, valamint féreghajtót is.

György sajnos kórházban van jelenleg, de remélhetőleg pár napon belül kiengedik. Neki is hagytunk ott egy szép nagy csomagot és a cicák is kaptak ajándékot és féreghajtót.

 

 

PayPal donate

Facebook