image1 image2 image3

Mi is ajándékoztunk...

Egyesületünk célja a rászoruló kóbormacskák segítése. Azonban tagjaink és önkénteseink alapvetően az elesettek támogatását tartják fontosnak.

Bővebben...

Gyereknap az Állatkertben

2019. május 26-án egy kellemes napot töltöttünk a Debreceni Állatkertben, ahol a felelős állattartással ismerkedhettek kicsik és nagyok.

Bővebben...

DÖK nap és a felelős állattartás

Meghívást kaptunk a DSZC Brassai Sámuel Gimnáziuma és Műszaki Szakgimnáziuma DÖK napjára, hogy a macskák aktuális helyzetéről tartsunk tájékoztatást az érdeklődő tanulóknak.

Bővebben...

Farsang 2019.

Télbúcsúztató farsangon vettünk részt 2019. február 24-én a Debreceni Állat- és Növénykertben.

Bővebben...

Állatok Hete az Állatkertben!

Az Állatok Világnapja alkalmából az Állatok Hetén 2018. október 1-től 7-ig tematikus foglalkozásokkal, állatbemutatókkal és kedvezményekkel várták a gyerekeket az Állatkertben.
Egyesületünk 2018. október 6-7-én (szombaton és vasárnap) a Gibbon-házban vártuk az érdeklődőket a felelős állattartás jegyében. A gyerekek Luca Tanodája oktató füzetünkkel lehettek gazdagabbak, továbbá a cicák felelős gondoskodásáról szóló kifestőink közül választhattak.
Reméljük ez a rendezvénnyel is sikerült az emberek figyelmét felhívni, hogy az állatok társaink ezen a bolygón. Együtt, közösen kell élnünk velük, értük (is)!

Bővebben...

PayPal donate

Facebook

Luca Tanodája

NEA-UN-16-N pályázat

2020  Debreceni Cicavilág Egyesület   globbers joomla templates